Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

bereikbaarheid

Wisseloord Area is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer prima te bereiken.

De ‘s Gravelandseweg is de verbindingsweg tussen het centrum van Hilversum en ’s Graveland en Kortenhoef. Via de s Gravelandseweg is de A2 goed te bereiken, waarmee Utrecht en Amsterdam goed bereikbaar zijn. Vanuit de A2 is ook de A27 bereikbaar, richting Utrecht of Almere.

Via de Bussummergrintweg en via het Noordereinde is de Franse Kampweg (N236) bereikbaar, die een directe aansluiting heeft naar Weesp en de A1. Via de Hilversumseweg biedt de afslag Mediapark, op de A1, een snelle verbinding. Het NS station Hilversum en station Hilversum Media Park liggen op ongeveer 10 minuten fietsafstand. Er zijn bushaltes direct bij landgoed Wisseloord en aan de Bussumergrintweg en de ’s-Gravelandseweg.

A creative world in business environment?

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van Wisseloord Area? Neem dan contact met ons op of kijk op www.wonenofwerken.nl
E-mail: klantenservice@vdhvastgoedmanagement.nl
Tel: 0348 - 48 40 10

Locatie

Hilversum
Catharina van Renneslaan 10

Copyright © Wisseloord Area | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud